Reduceri!

Buchet surpriză (mediu)

300 lei

Comandă un buchet surpriză, scrie-ne dacă vrei ceva anume (florile dorite, culoare generală etc), iar designerul nostru își va lăsa imaginația să lucreze pentru ca buchetul de flori din partea ta să fie cea mai frumoasă surpriză! Garantăm că vom alege cele mai proaspete flori de sezon, cu grija cu care le-ai alege chiar tu.

Descriere

  • Te-ai gândit să surprinzi pe cineva cu un buchet de flori, dar nu știi ce să comanzi?
  • Ai vrea ceva cu totul special? Adică ai vrea ca buchetul să aibă anumite flori sau o culoare anume?
  • Vrei un buchet de flori ce nu se găsește în nicio florărie online?
  • Ai dori ceva care e ca un fel de semn între tine și persoana care urmează să primească buchetul (poate e vorba de un simbol anume, doar al vostru, sau o amintire sau altceva deosebit)?

Comandă un Buchet surpriză

Acest Buchet surpriză este cadoul perfect. Știm asta, pentru că buchetele surpriză sunt create de designer. Știi doar că nu suntem o simplă florărie online!

Comandă așadar un buchet surpriză, scrie-ne dacă vrei ceva anume (florile dorite, culoare generală etc), iar designerul nostru își va lăsa imaginația să lucreze pentru ca buchetul de flori din partea ta să fie cea mai frumoasă surpriză!

Garantăm că vom alege cele mai proaspete flori de sezon, cu grija cu care le-ai alege chiar tu. Știm că e important ca florile pe care le oferi în dar să fie frumoase și să reziste cu prospețime cât mai mult timp. Vrem ca bucuria pe care o faci persoanei care va primi acest buchet din partea ta să ajungă la tine! Vrem, ca tu să știi că te poți baza pe noi pentru toate comenzile tale online de flori.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Buchet surpriză (mediu)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă rugăm să citiți politica de confidențialitate și cookies, iar dacă sunteti de acord și acceptați să primiți comunicări pe e-mail de la fastflower.ro, inclusiv comunicări comerciale, vă rugăm să bifați mai jos: