Reduceri!

Buchet de flori surpriză (mic)

200 lei

Comandă un buchet surpriză, scrie-ne dacă vrei ceva anume (florile dorite, culoare generală etc), iar designerul nostru își va lăsa imaginația să lucreze pentru ca buchetul din partea ta să fie cea mai frumoasă surpriză de flori pentru persoana iubită! Garantăm că vom alege cele mai proaspete flori de sezon, cu grija cu care le-ai alege chiar tu.

Descriere

  • Vrei să faci cuiva o minunată surpriză florală și nu știi exact ce să comanzi?
  • Sau ai vrea să aibă anumite flori sau ceva cu totul special?
  • Vrei ceva ce nu se găsește în nicio florărie online?
  • Ai dori ceva care e ca un fel de semn între tine și persoana care urmează să primească buchetul (poate e vorba de un simbol anume, doar al vostru, sau o amintire sau altceva deosebit)?

Comandă un Buchet de flori surpriză

Acest Buchet de flori surpriză este perfect să rezolve dilema.

Comandă un buchet surpriză, scrie-ne dacă vrei ceva anume (florile dorite, culoare generală etc), iar designerul nostru își va lăsa imaginația să lucreze pentru ca buchetul din partea ta să fie cea mai frumoasă surpriză de flori pentru persoana iubită!

Garantăm că vom alege cele mai proaspete flori de sezon, cu grija cu care le-ai alege chiar tu. Știm că e important ca florile pe care le oferi în dar să fie frumoase și să reziste cu prospețime cât mai mult timp. Vrem ca bucuria pe care o faci persoanei care va primi acest buchet din partea ta să ajungă la tine! Vrem, ca tu să știi că te poți baza pe noi pentru toate comenzile tale online de flori.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Buchet de flori surpriză (mic)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă rugăm să citiți politica de confidențialitate și cookies, iar dacă sunteti de acord și acceptați să primiți comunicări pe e-mail de la fastflower.ro, inclusiv comunicări comerciale, vă rugăm să bifați mai jos:


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.