Publicat pe Lasă un comentariu

Aranjament pentru Crăciun

Ca în fiecare an Sărbătoarea Crăciunului există, fie că este vorba de cadouri, fie că este vorba de întâlnirea cu cei dragi.

În casele tuturor se găsesc elemente cu iz de Crăciun, iar acestea sunt sub forma unui brad, a unui aranjament de masă sau a unei coronițe, create pentru această perioadă în toate felurile și în toate formele.

Se apropie Ajunul Crăciunului și aranjarea decorului se face din timp și cu detalii specifice.

Acest aranjament pentru Crăciun este o combinație între tradiție și design, ce face ca alegerea ta să fie una autentică.

Publicat pe Lasă un comentariu

Aranjamente florale de Sfântul Andrei

În tradiția românească sunt și sărbători de care se leagă superstiții, care mai mult sau mai puțin au fost puse în practică ca obiceiuri străvechi.

Pe 30 noiembrie, pe lângă sărbătorirea celor care se numesc Andrei și Andreea, unul dintre obiceiuri este punerea grâului încolțit într-un vas, cu puțină apă sau pământ. Superstiția acestui obicei este legată de înălțimea și desimea grâului încolțit, care arată cum va fi anul următor pentru cel care l-a pus. Un grâu sănătos și înalt semnifică un an prosper și un viitor îmbelșugat, dar și sănătate și succese.

Noi ne-am gândit ca pe lângă un aranjament pe care să îl oferiți celui care sărbătorește această zi de nume, să punem și un pic de tradiție.

Publicat pe Lasă un comentariu

Inimi de lavandă

Lavanda este cunoscută îndeosebi pentru mireasma sa plăcută, dar și pentru beneficiile sale medicinale.

Această plantă cu frunze mici, înguste și flori albastre-violet este cultivată în grădini, dar se găsește și pe câmpuri. De aici ea este culeasă și a ajuns în casele noastre și ca decor floral.

Designerul nostru a creat inimi de lavandă pentru a aduce din natură un moment de relaxare; pentru voi sau pentru cei cărora le oferiți.

 

 

Publicat pe Lasă un comentariu

Decor floral special

Cu toții ne dorim ca momentele speciale să fie încadrate într-un decor care să ne uimească cu frumusețea lui.

Un eveniment special pentru tine este o ocazie pentru designerul nostru să creeze cadre de poveste pe care le aduce din natură.

Acest design este una din acele ocazii în care arta se îmbină cu florile și rezultatul este de impact maxim.

Noi suntem dispuși la orice provocare artistică și te lăsăm pe tine să ne contactezi, dacă îți dorești ca evenimentul acela special să fie decorat într-un mod unic.

Publicat pe Lasă un comentariu

Flori funerare

Florile sunt prezente în viața noastră în orice moment. Chiar și în momentele delicate, când cuvintele sunt prea puține pentru a transmite un mesaj de rămas-bun.

Ele sunt oferite cu suflet și mesajul care le însoțește ajunge cu blândețe la cei apropiați.

Coroane florale, jerbe, cruci din flori sau buchete de flori, toate sunt făcute din flori proaspete naturale într-un design deosebit.

 

Publicat pe Lasă un comentariu

Flori și Halloween

Pentru că se apropie Sărbătoarea de Halloween, vă oferim o idee de decorare a spațiului dorit, în care dovlecii sunt vedeta. Fie că dați o petrecere, fie că o folosiți ca o activitate distractivă, realizarea unor aranjamente florale pentru Halloween va schimba puțin tematica acestei sărbători, considerată înfricoșătoare. Pentru că Halloween nu are în atenție doar fantome și monștrii, ci și decorațiuni tematice ce sunt necesare pentru o sărbătoare autentică, printre acestea găsindu-se și aranjamentele florale.

Luați un dovleac, îl sculptați în forma dorită și turnați puțină apă. Alegeți un mix de flori tomnatice și îl puneți în dovleacul gata pregătit pentru a vă rezulta un aranjament floral special de Halloween.

 

Sau dacă doriți ceva mai personalizat pentru voi sau să faceți un cadou mai ingenios, vă așteptăm să ne contactați și vă ajutăm cu plăcere.

 

Publicat pe Lasă un comentariu

Aranjament flori și fructe

Un aranjament floral de toamnă poate fi creat și din fructe și flori.

Un astfel de aranjament îți aduce bucurie într-o zi de toamnă, când culoarea verde din natură se face din ce în ce mai puțin văzută.

Această operă de artă este comestibilă și poate fi creată în multitudini de combinații, în funcție de anotimp.

Pentru designerul nostru este o încântare să aducă un plus de bucurie în casa ta sau a celui căruia îi este oferit un astfel de cadou.

 

Publicat pe Lasă un comentariu

Design special

Pasiunea pentru flori și curiozitatea cu care designerul nostru a început să creeze se reflectă în rezultatele obținute.

De la buchete de flori, aranjamente florale de interior și exterior, și până la decoruri florale speciale, tehnica și viziunea cu care se creează sunt elementele de bază.

Astfel de creații ne reprezintă și având o experiență îndelungată, suntem căutați pentru decoruri deosebite.

Vă invităm și pe voi să vă convingeți.

 

Publicat pe Lasă un comentariu

Buchetul de nuntă

Când vine vorba de buchetul de flori pe care o mireasă îl alege, dorințele sunt care mai de care mai diverse.

Fiecare viitoare mireasă își dorește ca acest moment unic al nunții să fie perfect pentru ea, din toate punctele de vedere. Iar după găsirea rochiei potrivite, alegerea buchetului este un element ce necesită implicare maximă.

Buchetul miresei trebuie să fie colorat în funcție de anotimpul în care are loc nunta, dar să aibă ceva și din personalitatea ei.

De aceea, designerul nostru știe de fiecare dată cum să mulțumească orice viitoare mireasă, creând buchetul de nuntă perfect.

 

 

 

Publicat pe Lasă un comentariu

Mesaje transmise prin flori

Atunci când vrei să spui cuiva drag ceea ce simți și crezi că cuvintele nu sunt suficiente, există un mod ușor și sigur pentru a face asta. Oferă-i un buchet de flori aranjat în funcție de mesajul pe care vrei să i-l transmiți și poezia s-a creat. Se va simți din priviri efectul mesajului și tu vei fi mulțumit de alegerea făcută.

„Florile sunt poeziile pământului”– Valeria Mahok