Publicat pe Lasă un comentariu

Flori și Halloween

Pentru că se apropie Sărbătoarea de Halloween, vă oferim o idee de decorare a spațiului dorit, în care dovlecii sunt vedeta. Fie că dați o petrecere, fie că o folosiți ca o activitate distractivă, realizarea unor aranjamente florale pentru Halloween va schimba puțin tematica acestei sărbători, considerată înfricoșătoare. Pentru că Halloween nu are în atenție doar fantome și monștrii, ci și decorațiuni tematice ce sunt necesare pentru o sărbătoare autentică, printre acestea găsindu-se și aranjamentele florale.

Luați un dovleac, îl sculptați în forma dorită și turnați puțină apă. Alegeți un mix de flori tomnatice și îl puneți în dovleacul gata pregătit pentru a vă rezulta un aranjament floral special de Halloween.

 

Sau dacă doriți ceva mai personalizat pentru voi sau să faceți un cadou mai ingenios, vă așteptăm să ne contactați și vă ajutăm cu plăcere.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă rugăm să citiți politica de confidențialitate și cookies, iar dacă sunteti de acord și acceptați să primiți comunicări pe e-mail de la fastflower.ro, inclusiv comunicări comerciale, vă rugăm să bifați mai jos: